Najnovšie recenzie zo sekcie Ďalekohľady
Trochu rozmazaný obraz.
- Super ostrý obraz
Ľahky,malý dalekohlad, oko netreba dávať k očnici uplne blízko ako na klasickom dalekohlade, na čo si musím trocha zvyknúť. O mesiac ho beriem na výlet k rovníku tak otestujem jeho vodoodolnosť vo vlhkom prostredí.
- Solídne spracovanie
- Čistý obraz
- Spokojnosť
- Kvalita za rozumnú cenu
Levenhuk Skyline Travel Sun 50 Telescope
Pridané: 13. novembra 2025
(naposledy upravené 13. novembra 2025)
Zakúpený v Alza.sk
- ako začiatočník som spokojný
Hadex 12x42
Pridané: 12. novembra 2025
(naposledy upravené 12. novembra 2025)
Zakúpený v tipa.sk
- Dobrý produkt a skóre dodanie
Cez ďalekohľad je výborný jasný pohľad. Môžem cez neho pozerať bez dioptrických okuliarí aj s okuliarmi. Aj po dlhom pozeraní ma nebolia oči alebo nebolí ma hlava ako pri inom ďalekohľade ktorý som mal už doma skôr.
Jedine vytýkam púzdru ktorý je s ďalekohľadom. Púzdro by mohlo byť pevnejšie a hlavne s popruhmi (tie si dorobím). A tieš sa mi nepáči riešenie krytiek na šošovky. Také amatérske riešenie. Vždy vypadnu. Buď ich hľadáte v púzdre alebo na zemi.
Inak ďalekohľad je super.
Funguje dobre, je to ale teda samozrejme na urcitu vzdialenost, takze fungovat bude na objekty ktore su dalej, ale zasa nie az tak daleko. Za mna skor fajn pre deti na hranie.
- Veľkosť,kvalita
Ďalekohľad som kupovala pre synovca -10 ročného, ktorý sa začal zaujímať o ornitológiu. Je z neho nadšený,. Ďalekohľad splnil moje očakávania, s nákupom som maximálne spokojná.
Radšej priplatiť za kvalitnejší tento má sklá akoby plastové dosť zle sa sleduje krajina obraz je zastretý.
- OK
Braun Binocular 20 x 50
Pridané: 26. októbra 2025
(naposledy upravené 26. októbra 2025)
Zakúpený v polovnictvo-pk.sk
Dobrý pekne vidieť
- Ľahký, malý, turistický značkový ďalekohlad, s dobrými parametrami.
:-)))
- Je kompaktný a ľahký - dobre sa drží v ruke
- Kvalitná optika - ostrý obraz
- Vďaka trom stupňom nastavenia okuláru je možnosť sledovať voľným okom alebo aj s okuliarmi alebo fotiť mobilom
- Šikovné puzdro a handrička na optiku
- Skrutka zaostrenia ide trochu zťažka, preto je treba používať obe ruky
- Trochu obmedzený pozorovací uhol kvôli menšiemu priemeru šošovky
Ešte len skúšam.
Splnil moje očakávania.
odporučam
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »