Najnovšie recenzie zo sekcie Ďalekohľady
Priblíženie postačuje,malo sa roztiahne je úzky na priloženie k očiam a vytvára sa tieň
- Kompaktný do jednej ruky
Slušný výrobok, kvalitou, cenou aj rozmermi. Trochu mi vadí, že očnica sa pohybuje príliš ľahko, bez aretácie alebo ťažšieho otáčania. Pri pritlačení na oko sa veľmi ľahko pootočí, čím sa posunie bližšie k šošovke.
- Kvalitná optika
- Dobré spracovanie
- Pohodlné používanie
S teleskopom mám veľmi dobrú skúsenosť. Po rozbalení bolo vidieť kvalitné spracovanie a pevné materiály. Nastavenie bolo jednoduché a používanie intuitívne.
- Malý, ľahký, výkonný!
- Kvalitný čistý a ostrý obraz a široké zorné pole
- výsuvné očnice sú slabo eratované, ľahko sa zatáčajú
Dalekohlad vyhovuje potrebam na ktore sme ho zakupili - turistika, sledovanie zveri, ocenujeme lahku konstrukciu, ochranny obal a prakticke puzdro.
- splnil, čo som očakával
Mal so niekoľko ďalekohľadov, ale tento je nich najhorší.
Mám starší, cca 10r, Nikon 8x42 a v porovnaní s týmto novým modelom vyznieva starší model ako super ďalekohľad.
Technické spracovanie, povrchova úprava super, ale ovládateľnosť, okulare a približovanie katastrofa, až sa divím, pretože Nikon vždy robil vynikajúci pomer vykon/cena. Toto určite nie, ide naspäť do Alzy.
Pozorovanie oblohy ma úplne dostalo takže s týmto teleskopom ho môžem skúmať hlbšie. Ešte sa s ním len učím pracovať, ale napr. mesiac už vidím nádherne.
- Výborný pomer cena/kvalita
- Zodpovedá popisu
- Rýchle a ľahké nastavenie
S produktom mám veľmi dobrú skúsenosť. Po doručení bol dobre zabalený a v perfektnom stave. Kvalita spracovania je vysoká, používanie je jednoduché a všetko funguje spoľahlivo. Produkt plne zodpovedá popisu a splnil moje očakávania. Som spokojný a odporúčam ho ďalej.
- Vysoká kvalita
- Jednoduché používanie
S produktom mám veľmi dobrú skúsenosť. Kvalita spracovania je na vysokej úrovni, všetko funguje tak, ako je uvedené v popise. Používanie je jednoduché a intuitívne, nastavenie prebehlo bez problémov. Produkt spĺňa moje očakávania a som s ním spokojný.
- Vysoká kvalita spracovania
- Intuitívne používanie
- Zodpovedá popisu
S produktom som veľmi spokojný. Po rozbalení bolo hneď vidieť kvalitné spracovanie a pevné materiály. Nastavenie je jednoduché a používanie intuitívne, všetko funguje spoľahlivo a zodpovedá popisu. Celkovo hodnotím nákup veľmi pozitívne.
- Vysoká kvalita spracovania
- Jednoduché nastavenie
- Pohodlné používanie
S produktom mám veľmi dobrú skúsenosť. Po rozbalení bolo hneď vidieť kvalitné spracovanie a pevné materiály. Nastavenie bolo jednoduché a používanie intuitívne, takže som nemal žiadne problémy ani ako začiatočník. Produkt funguje spoľahlivo, všetko zodpovedá popisu a očakávaniam. Po niekoľkých použitiach som stále spokojný a hodnotím ho veľmi pozitívne.
Som spokojný, ďalekohľad zodpovedá svojej cene.
- svetlosť optiky
- kompaktnosť
- pogumované telo ďalekohľadu (odolnosť)
- výborné zväčšenie a ľahké zaostrovanie
- možno hmotnosť, ale mne to nevadí
Discovery Gator 16x32
Pridané: 27. februára 2026
(naposledy upravené 27. februára 2026)
Zakúpený v Alza.sk
- hmotnosť
- slabšia svetlosť optiky
v kategorii 16x32 sa dá nájsť lepšia alternatíva za menej peňazí
Manželovi sa ďalekohľad pozdáva, vraj má výbornú ostrosť. A aj hviezdy v noci vidí lepšie ako s tým pôvodným
Tento nezmysel neposlúži ani len na hranie malému dieťaťu.
Dle objednávky konektor nesedí
Meopta Meostar B1 8x56
Pridané: 18. februára 2026
(naposledy upravené 18. februára 2026)
Zakúpený v Poľovníctvo Vysočanský
- Super helder en scherp zicht.
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »