Najnovšie recenzie zo sekcie Ďalekohľady
Skvelá vec na výlety
- Je to kvalita.Som veľmi spokojný.
- Jasný a čistý obraz cez deň aj za šera.Je to proste MEOPTA.
- Velmi lahucky,kvalitne spracovanie,má pekny obal aj utierku.
Po optickej stranke je to za tu cenu vyborny dalekohlad. Dokonca aj pre dospeleho. Je velmi lahucky a pogumovany. V rukach sa detom nesmyka.
- Chýba preložený manuál
Výhoda ceny
Dlouhá vydrž baterie, velmi dobrý obraz, rozpoznání detailů např. parohů.
- Spĺňa moje očakávania.
- Chyba jedno pútko remena nemožno nosiť ďalekohľad na krku malo to byt standartne v krabici.
Fomei Terra 12x50
Pridané: 29. apríla 2024
(naposledy upravené 1. mája 2024)
Zakúpený v DALEKOHLADY.SK
- Dobrý -ostrosť vinikajuca - zamna spokojnosť
Dobrá kvalita, trochu tmavší obraz, ale to je asi normálne pri menšej 25 svetelnosti a priblížení
- Za tu cenu to nie su az take vyhodene peniaze
- Maly a lahky
- Na obcasne pozorovanie v prirode fajn
- Zmesti sa aj do kabelky
- Do originalneho puzdra sa nezmesti. Raz ho vyberiete (poriadnou silou) ale naspat ho uz nedate
- Optika mohla byt trochu lepsia, ale za tu cenu nemozem cakat optiku 100EUR dalekohladov
Zvačšenie je tak max 12x, takže nesedi označenie 32x42
Myslim, ze realne oznacenie by mohlo byt cca 12x40
- mensie rozmery
- Kupovaný na turistiku ,úplne postačujúci ,krasne zaostrí
- Kvalitný ďalekohľad za dobrú cenu
- Nekvalitny obraz, dost citlive zaostrovanie
To si mohla Meopta odpustit dat si vyrobit takyto dalekohlad. Ocakaval som od toho troska viacej. Nekvalitny obraz, zle ostrenie vzdialenosti. To stare dalekohlady 6x30 a 8x30 su na tom obrazovo OVELA lepsie. NEDOPORUCUJEM tento produkt nikomu. Tymto sa meopta degradovala u mna uplne. Svetova firma, ktora si da vyrobit takyto paskvil, tak to je na zaplakanie. Zbytocne vyhodene peniaze.
Vynikajúci pomer cena kvalia.
- Skvely dalekohlad v kazdom ohlade!
- Lahky
- Kvalitne sklo
- Super ostry
- Jemne doostrenie jednym prstom
- Kym si na to zvyknem tak je az moc svetly obraz :) ked to porovnam s predoslym dalekohladom s Lidla tak toto je Lamborgini a Lidl co som mal taky lacny bol ako Trabant.
Pozeral som asi dva tyzdne dalekohlad v cene do 200 eur a parametre 10x42mm, a po vsetkych recenziach co som pozrel a precital mi ostali dva az tri kde je obrazova kvalita cca rovnaka. Tato znacka mi bola najviac sympaticka a som rad ze som sa rozhodol pre nu.
- Splnil ocakavania
Ok, tazsia manipulacia ale poradite si.
Porovnanie cena výkon
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »