Najnovšie recenzie zo sekcie Ďalekohľady
- použitý materiál
- zle nastavené zrkadlá
- treba kúpiť aj kolimátor + 50 eu.
Je to ďalekohľad pre začiatočníkov. Závit na mesačnom filtri bol pokazený. Hľadač bol menený.
Výborný kvalitný ďalekohlad pre turistov. Čistý a jasný obraz, kvalitné spracovanie.
som spokojný...
- kvalitna optika
- super na velke vzdialenosti
- neviem
Čistý obraz vidno aj na velke vzdialenosti za mna top
- Cena, kvalita Super
- Žiadne informácie o tom ako dať baterku
vybraný ďalekohľad je presne ako som očakával, ďalekohľad úplne zodpovedá popisu a recenziám, 100% spokojnosť
- Som veľmi spokojný
- Kvalita veľkosť cena
- Doživotná zaruka
- Za tie peniaze je to ok
...
- Krabica s tovarom nebola originalne zalepena,tovar neposobil ako originalny vortex
- Dobrá svetelnosť objektívu, dá sa čiastočne použiť aj pri západe slnka
- Možnosť nasadiť na statív s bežným foto závitom.
- Pribalená skrutka na statívový závit s putkom aby nespadol keď sa vyšmykne z ruky.
- Pri krajoch zorného poľa sa prejavuje farebná vada, objekty majú dúhové okraje.
- Absencia krytiek objektívu.
Vcelku dobrá hračka na denné pozorovanie prírody za pohodovú cenu. Treba však pozerať rovno na objekt aby okraje zorného poľa neblbli.
- pevná a odolná konštrukcia
- čistý obraz v celom spektre zoomu
- citlivé a jemné zaostrovanie
- veľmi dobrý pomer ceny a kvality
- Nízka hmotnosť cca 10kg
- Ľahko sa prenáša
- Keďže je to paralaktická montáž, tak to trvá kým sa to človek naučí používať ale keď už máte zameraný objekt ľahšie sa udržiava v zornom poli.
- Dobrý pomer cena /výkon
- Mesačný filter má na môj vkus extrémne jemný plastový závit (asi 0,5 mm drážky), takže som ho nedokázal naskrutkovať na okulár a po 10 minútach som to vzdal. Nemal som na to nervy. Môj osobný názor: väčšie drážky by určite neuškodili (aspoň 1mm). Poprípade keby mal filter kovové drážky.
OK, spokojnost.
- Dobrá svetelnosť objektívu, i keď na nočné alebo večerné pozorovanie to nie je.
- Závit na statív
- Nemá kolečko na nastavenie dioptrií. I keď sa to dá korigovať odkrútením závitu (pozor na rozobratie)
Vcelku dobrá hračka na denné pozorovanie prírody. Akurát je fyzický problém udržať to v ruke aby sa na 30x zoome netriasol obraz. No, ale od toho je závit na bežný statív.
Fomei Leader 8x56 DCF
Pridané: 5. februára 2023
(naposledy upravené 5. februára 2023)
Zakúpený v DALEKOHLADY.SK
- správny pomer cena/výkon
- žiadne
- Vďaka svojej veľkosti a zväčšeniu veľmi dobrý na pozorovanie prírody.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »